Мис ЕВРОАЗИЈА 2024: 26годишната Катарина Јовановска ѝ донесе нова титула на Македонија

Мис ЕВРОАЗИЈА 2024: 26годишната Катарина Јовановска ѝ донесе нова титула на Македонија

Објавена во: Crush Of The Week, PR

Во Москва, Русија се одржа изборот за Мис на Евроазија 2024, на кој нашата држава ја претставуваше 26годишната тетовчанка Катарина Јовановска. Таа од Москва се враќа со титулата Трета придружничка. Овој голем успех го направи во конкуренција на 30 девојки од исто толку држави од Европа и Азија. Победничка е претставничката на Узбекистан, титулата Прва придружничка ја освои Мис Турција, а Втора придружничка е убавицата од Русија.

Катарина е дел од Модното студио Црнокрак, кое веќе 8 години ја има лиценцата за овој престижен избор за убавина. 

Таа на финалната вечер се претстави во креации на Елена Лука, специјално изработени за оваа прилика.
Објавена во: Crush Of The Week, PR

Можеби ќе ве интересира: