Мора да го видите ова видео: Сопственичката бакнала едно куче, реакцијата на другото е урнебесна

Мора да го видите ова видео: Сопственичката бакнала едно куче, реакцијата на другото е урнебесна

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Дали вашите миленичиња понекогаш се однесуваат како разгалени деца? Сопственичката на две хаски одлучи да ги тестира, па ја бакна едната во глава, а другата ја игнорираше.

Реакцијата на игнорираното куче стана хит на ТикТок за кратко време. И штом ќе го погледнете видеото, ќе ви биде јасно зошто.

На видеото можете да ја видите сопственичката како се наведнува да ја бакне црната хаска, додека кафеавата хаска покрај нив избезумено ја гледа целата сцена, во неверување дека за неа недостасува бакнеж.

Кога сфатила дека нема да добие бакнеж, почнала љубоморно да завива, и на крајот сопственичката морала да попушти и да ја бакне и неа.

@lifewithkleekai

He’s a drama king

Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: