MUST HAVE: 5 модели на јакни кои секое момче треба да ги има во плакар

MUST HAVE: 5 модели на јакни кои секое момче треба да ги има во плакар

Објавена во: Мода // Must have

Она време кога времето е топло, но не доволно топло за да може некаде да се оди без јакна, бидејќи утрата се сè уште релативно ладни, најдобро е облечеш некоја лесна јакна.

А, какви модели на јакни ќе се носат во машкиот свет оваа пролет и кои од нив треба да ги имате дома, погледнете во продолжение. Секако добра работа е што истите ќе може да си ги нарачете онлајн.

# Кожна јакна

# Тексас јакна во боја

# Тенка пролетна јакна

# Спортска јакна

# Обична тексас јакна

Но, доколку овие неколку модели не ви се допаѓаат, на веб страницата на Fashion Group Македонија може да најдете и многу повеќе модели.

Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: