Музички времеплов: Една од најдобрите изведби на „Полско цвеќе“ од Тоше Проески - Антониа Гиговска своевремено го расплака регионот

Музички времеплов: Една од најдобрите изведби на „Полско цвеќе“ од Тоше Проески - Антониа Гиговска своевремено го расплака регионот

Објавена во: Stars // Музика

Додека учествуваше во „Ѕвездичките на Пинк“, Антониа Гиговска често го оставаше жирито без зборови, со насолзени очи.

На денешниот ден, на роденденот на Тоше Проески, се сеќаваме на настапот на Антониа на кој пееше песна од него и буквално го занеми жирито со нејзината изведба на песната „Полско цвеќе“.

Погледнете и слушнете, празник за уши:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: