Mузички времеплов: Се сеќавате ли на мега хитот „Маска“ од Елена Петреска?

Mузички времеплов: Се сеќавате ли на мега хитот „Маска“ од Елена Петреска?

Објавена во: Stars // Музика

Елена Петреска пред 14 години!
Пејачката изгледа како воопшто да не се променила, а денес ќе ве потсетиме на нејзиниот мега хит од 2007 година, „Маска“.

Песна и видео запис кои дефинитивно ја одбележаа нејзината кариера.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: