На неочекуван начин дознала дека момчето ја изневерува: Открива каде секогаш да провериш доколку се сомневаш во нешто?

На неочекуван начин дознала дека момчето ја изневерува: Открива каде секогаш да провериш доколку се сомневаш во нешто?

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Заборавил да се ослободи од главниот доказ...

Интуицијата обично ретко лаже и доколку мислиш дека нешто не е како што треба и се сомневаш дека момчето не ти е верно, ова е еден од начините како да го разоткриеш.

Личноста која изневерува може да биде највнимателна, но некогаш може да ѝ се поткраде грешка и да ја фатиш во лага, или поточно, во неверство. Една девојка покажа како таа дознала дека момчето ја изневерува и тоа била чиста случајност. Лесно можело да се случи уште некое време да живее во незнаење. Кога еден ден биле заедно и се дружеле кај него дома, ја облекла неговата тренерка, веројатно за да ѝ биде поудобно, а и јасно е дека девојките сакаат да им крадат облека на момчињата, но не очекувала дека ќе најде нешто во џебот - пакување од искористен кондом.

@theamazingworldoflory2

Do I go crazy now or later  #boyfriend #Tigerpigdance #yikes

Seventeen Going Under - Edit - Sam Fender

Веројатно би знаела дека тоа е некогаш кога биле заедно, но изгледа дека тоа не бил случај. Затоа не е лошо повремено да му зимате некое парче облека на момчето, кој знае што може да најдете во џебовите. Сега само се прашува како да се соочи со него и како да му каже дека го открила. Целата ситуација ја споделува на својот профил и ги известува следбениците кои сакаат да знаат како ќе се заврши целата приказна. Другите девојки ја советуваат да не му верува на изговорите и да не помине туку така преку тоа. Дали навистина ја измамил? Сите веруваат дека да.


Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: