Најголемите мејкап трендови кои ќе бидат ИН оваа есен: Комбинација на класика и необичност

Најголемите мејкап трендови кои ќе бидат ИН оваа есен: Комбинација на класика и необичност

Објавена во: Мода // In and Out

Кој од овие трендови ќе ги носиш?

Со новото годишно време доаѓаат и нови трендови во шминкањето. Во текот на летото тука беа светлите бои и минималната шминка, бидејќи никој не сака да се размачка од сонцето. Иако за есента се бираат кафени, црвени и портокалови тонови, еве што ќе биде ИН оваа есен во светот на мејкапот.

# Кристали на очите

# Розевата боја која ќе можеш да ја ставиш каде што ќе посакаш

# Црвен кармин

# Туш надвор од линијата

# Сребрени светки 

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: