Најпопуларните јакни за оваа есен: 5 модели посено се издвоија

Најпопуларните јакни за оваа есен: 5 модели посено се издвоија

Објавена во: Мода // In and Out

Сигурно ќе ги сакаш сите!

Конечно можеме да ги извадиме јакните од плакарот и да ги оставиме да бидат главен дел од нашите комбинации. Уште не е толку ладно за да мора да носиме зимски јакни, шалови, капи и ракавици, но некоја есенска ни е повеќе од потребна. По можност некокја која не е толку тенка, бидејќи посебно наутро, температурите се ниски. 

Оваа есен 5 модели на јакни се издвоија како популарни, а некои од нив сигурно ги имаш во плакарот од минатите години и кои е време повторно да ги извлечеш.

# Кратко сако

# Кратки јакни од крзно

# „Bomber“ јакни

# Кожени јакни со постава од крзно

# „Пуф“ јакна

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: