Неделен хороскоп: Неизмерна среќа го очекува само еден знак

Неделен хороскоп: Неизмерна среќа го очекува само еден знак

Стрелец

Поради изразената варијабилност на расположението, вие сте почувствителни, што може да доведе до разнишана љубовна врска. На дното на срцето, сè уште чувате силни спомени од далечното минато, па сеќавањето на неуспешната голема љубов ја вознемирува вашата нова.

Јарец

Денот е обележан со напнати транзити кои укажуваат на стресни ситуации од кои нема лесно да се извлечете. Нетрпеливоста сведете ја на минимум за да избегнете поголеми неволји, особено кога станува збор за партнерства и љубов.

Водолија

Имате можност да научите како нешто добро доаѓа од секоја лоша работа. Проблемот со вашата моментална ситуација е недостатокот на поддршка на која сметавте. Можеби е вистинско време да размислите што сакате, да ве ласкаат или искрено да ве критикуваат.

Риба

Соочени сте со нерамнотежа помеѓу она што го знаете рационално и она што го чувствувате интуитивно. Се двоумите, премногу е луцидно да донесете важна одлука само врз основа на чувства, без начин да го докажете тоа. Не се правдајте пред никого, вашиот суд е непогрешлив.Претходна страна  

Можеби ќе ве интересира: