Неделен хороскоп: Неизмерна среќа го очекува само еден знак

Неделен хороскоп: Неизмерна среќа го очекува само еден знак

Лав

За да постигнете некои поголеми цели, ќе мора да жртвувате нешто, а тоа можеби е поврзано со вашиот љубовен живот. Имагинативни сте, разноврсни и полни со идеи, па големи се шансите да успеете во сите ваши намери, но обидете се да не тргувате со емоциите.

Девица

На почетокот нешто не ви се допадна, а потоа кога работите тргнаа како што сакавте, изгубивте интерес. Се соочувате со луѓе кои не го разбираат вашето променливо расположение, не знаат како да ве задоволат. Бидете фер и почитувајте ги потребите на другите луѓе.

Вага

Имагинативни сте, разноврсни и полни со идеи. Накратко, доброто расположение може да го расипе необичен телефонски повик што не го очекувате. Вестите што ќе ги слушнете ќе бидат чудни и немате друг избор освен да слушате и да заборавите што е можно поскоро.

Шкорпија

Поволен ден за истражување и учење. Сигурно е и дека ќе добиете понуда за зачленување во хуманитарна организација каде целосно би се изразиле, бидејќи вашата комуникативност и убедливост се вредни за таа работа.


Претходна страна  Следна страна

Можеби ќе ве интересира: