Некогаш и денес: Петре Шилегов се потсети на младоста

Некогаш и денес: Петре Шилегов се потсети на младоста

Поранешниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов, со фотка на Фејсбук се потсети на младоста.

На фотографијата е со неговата сопруга Јасмина Шилегова, а покрај неа напиша стих од песна на групата Екатерина Велика:
„Pre samo par godina za nas...“

Поврзани вести:

Утринско кафе со Јасмина Шилегова: Денот го живеам динамично во креативен хаос
Можеби ќе ве интересира: