Некогаш и сега: Еве како изгледал Трајче Ѓоргиев како дете!

Некогаш и сега: Еве како изгледал Трајче Ѓоргиев како дете!

Објавена во: Stars // Музика

Сигурно сите се сеќавате на Трајче Ѓоргиев, момчето кое го запознавте од првата сезона на музичкото натпреварување „Ѕвездичките на Пинк“. За успешното претставување говори и фактот што Трајче го зема второто место.

Сега тој е веќе големо момче, а по повод роденденот на неговата мајка, тој објави фотографија на својот Инстаграм профил. На фотографијата се тој и неговата мајка, но интересно е тоа што на едниот дел од фотографијата тој е сѐ уште детенце. Дали има некоја разлика од тоа како изгледал некогаш и сега, ќе оставиме да процените сами!

фото: @trajcegorgievofficial

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: