Некој нека каже дека ова е шега: Водителката Милена по веста дека сиромашните дечиња ќе мора да одат на училиште

Некој нека каже дека ова е шега: Водителката Милена по веста дека сиромашните дечиња ќе мора да одат на училиште

Објавена во: Совети // School zone

Откако се појави веста со наслов „Сиромашните дечиња ќе мора да одат на училиште затоа што немаат компјутери и таблети“, многу познати личности го искажаа својот револт.

Една од нив беше и водителката Милена Антовска, која на својот профил сподели принтскрин од насловот на веста, а над истиот откри како таа се чувствувала кога го видела ова.

„Не, кажете ми дека ова е лага. Ве молам некој нека каже дека е шега... Па има ли нешто поужасно од ова? Солзи на очи ми дојдоа кога прочитав. Каков удар е ова за родителите на тие деца? А дечињата? Од мали "обележани" по некоја одвратна основа?!“


Објавена во: Совети // School zone

Можеби ќе ве интересира: