Нема да ти се верува дека ова е истата личност: Неколку години подоцна и по ставањето филери во усните

Нема да ти се верува дека ова е истата личност: Неколку години подоцна и по ставањето филери во усните

Објавена во: Мода // Moj стил

Толку мала промена, а толку голема разлика...

И малата промена на лицето, како тоа малку поинаку да ги средиш веѓите може на направи голема разлика во твојот изглед, а Софи покажа дека истиот ефект го има и ставањето филери во усните. 

Таа објави фотографија додека била многу млада и како изгледа сега на 21 година, а тврди дека единствената разлика, освен тоа што пораснала, е зголемувањето на усните. Трансформацијата е драматична и да ги видиш двете фотографии оделно, не би верувала дека тоа е истата личност. Нејзиното видео на ТикТок со причина стана вирално.

@sewphy

All I got is lip fillers, the rest I just grew up

Careless Whisper - George Michael

Очигледно е дека косата ја средува малку поинаку, како и дека почнала поинаку да се шминка, но многумина се соменваат дека тајната не е само во филерите. Иако тврди дека не правела никакви други зафати и дека само ги зголемила усните, нејзините следбеници се сигурни дека во прашање се уште некои естетски зафати, како на пример носот. Што не мора да е вистина. Доколку се земе предвид шминката и контурирањето, оние кои се добри во тоа може само со помош на шминката да направат носот да им изгледа визуелно помалку или лицето да им добие малку поинаков облик. Но, без оглед на тоа што велат другите, трансформацијата е неверојатна. 


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: