Неверојатна изведба: Слушнете како пее Дуа Липа на 12 години

Неверојатна изведба: Слушнете како пее Дуа Липа на 12 години

Објавена во: Stars // Музика

Со изразен талент уште од мала - Дуа Липа воодушевува.
Снимена како пее на 12-годишна возраст, Дуа ја изведува песната „No one“ од Алиша Кис во нејзиното училиште во Косово.

Слушнете је, нема да ве воодушеви ништо помалку од нејзините настапи сега, откако стана светски популарна ѕвезда.


Порака полна благодарност: Дуа Липа со ретро фотки го честиташе роденденот на мајка си

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: