Неверојатна приказна која ќе ве разнежни: Питбул херој спаси кученце од давење

Неверојатна приказна која ќе ве разнежни: Питбул херој спаси кученце од давење

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Сигурносната камера покрај базен на една семејна куќа го снимила моментот кога питбул спасува мало кученце од давење.

Кога питбулот го здогледал кученцето во базенот, најпрво не знаел што да направи, па почнал да трчи наоколу. Потоа, кученчето го фатил за уши и се обидел да го извлече надвор, но овој план веднаш не успеал.

Дури по неколку обиди на питбулот малото кучето било извлечено од базенот. Сопствениците на кучето за „The Sodo“ раскажале дека пибулот имал 13 години и дека многу се плашел од вода. Биле многу горди кога на видеото виделе што се случило и како нивното куче испаднало херој.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: