Ништо од предвремениот распуст: Учениците ќе одмараат од 30 декември

Ништо од предвремениот распуст: Учениците ќе одмараат од 30 декември

Објавена во: Совети // School zone

Уште од самиот старт се чувствуваше дека оваа учебна година ќе биде полна со предизвици. Одложениот старт на истата, начинот на одржување на истата, реализацијата на наставните програми, испрашувањата, а сега дневен ред дојде и зимскиот распуст. 

По гласините дека истиот ќе започне на 15 декември, поради актуелната криза со епидемијата на корона вирус, многу родители почнаа да поставуваат прашања со цел да добијат конкретни информации.

Фактор се обиде да даде одговор на неколку од нив, а одговорите може да ги прочитате на Фактор.


Објавена во: Совети // School zone

Можеби ќе ве интересира: