Нивната рекакција ќе ве расплаче: Оваа девојка на неверојатен начин ги иненади своите баба и дедо

Нивната рекакција ќе ве расплаче: Оваа девојка на неверојатен начин ги иненади своите баба и дедо

Објавена во: Совети // Семејство


Жена од Канада ги изненадила своите баба и дедо со тоа што се појавила на вратата од домот со нивниот правнук. Нивната трогателна реакција ги освои социјалните мрежи!

Може да биде тешко кога имате најблиски кои живеат ширум светот. Ова е случај со Роуан Елис и нејзините баба и дедо. Додека таа е во Канада, тие се во Англија.

Можете да замислите колку беше тешко кога не можеа да присуствуваат на раѓањето на синот на Роуан. Имено, по неговото раѓање поминале цели десет месеци, а двајцата сè уште нетрпеливо чекале да го видат. Сепак, не знаеле дека Роуан и нејзиното дете имале изненадување за нив!

За прв пат откако се роди бебето, Роуан се осмели на соло патување во странство со своето бебе. Летаа заедно девет часа, се со цел конечно да бидат со овие сакани баба и дедо.

Но, Роуан не можеше туку така да се појави. Напротив, таа прикриено го ставила своето дете на неговото седиште, заѕвонила на вратата, а потоа брзо се скрила. Би било потценување да се каже дека не биле шокирани од она што го виделе!

Не може да се каже какви мисли поминале низ нивните глави кога го виделе мистериозното бебе на нивната влезна врата. Сепак, набрзо се појавила и Роуан, која јасно ставила до знаење дека официјално го запознале својот правнук!

„Ова се најдобрите баба и дедо што сум ги видел“, пишува некој во коментарите, „и јас живеам за тоа“.

@rowanelise1 A Highlight of my 2024 so far. My first solo overseas trip with my 10 month old baby on a 9 hour flight to surpise them. Well worth it  #cominghome #surprise #fyp #foryou #highlight original sound - Rowan Elise

Бабата и дедото го доживеаја изненадувањето на својот живот

80-годишните баба и дедо го добија изненадувањето на животот кога на нивниот праг се појави бебе.

За кратко време ова видео собра повеќе од 3 милиони прегледи. Кога Роуан видела колку видеото станало популарно, знаела дека мора да им приреди на баба и дедо уште едно изненадување. Нивната реакција за тоа колку љубов добива нивното видео е исто толку слатка како и оригиналот!

Како што можете да видите, и бабата и дедото се воодушевени од тоа колку луѓето ги сакаат нивните реакции. Можам само да замислам колку прекрасни ќе бидат овие видеа за синот на Роуан кога ќе поране малку.

„Во време кога се случуваат толку многу лоши работи, радоста на вашите баби и дедовци кога ќе ги видат своите правнуци е толку убава глетка“, стои во еден од коментарите.

Фото:screenshot

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: