Омилен накит на Хајли Бибер: Прстени и разни златни ѓердани

Омилен накит на Хајли Бибер: Прстени и разни златни ѓердани

Објавена во: Мода // In and Out

Познатата манекенка има омилени детали во варијанти на основни форми, нејзините идеи за стил одговараат на сите, бидејќи кружниот накит и тенки ланчиња ја формираат основата на ненаметливиот стил.

Хејли Бибер често е стилизирана, носејќи некои од нејзините омилени парчиња накит во златни тонови на дневно ниво.


Дури и на спортски маици, таа носи повеќе слични ѓердани во светли тонови.  Познатиот модел сака и златни нараквици.


Медалјонот е едноставен и елегантен додаток на тенко ѓерданче.Меѓу обетките на познатиот модел има алки со различна големина и дебелина.


Хејли носи златен накит дури и на кориците на списанијата и за разни записи.


Фото: Инстаграм/ haileybieber


Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: