Ова е синот на Роберт Билбилов: Давид е тинејџер и има исти очи како тато

Ова е синот на Роберт Билбилов: Давид е тинејџер и има исти очи како тато

Објавена во: Stars // Музика

Музичарот Роберт Билбилов е горд татко на синот Давид

Имено Давид има 15 години, а изминатиов викенд реши да го помине во супер дружба со тато. Тие ги фотографираа нивните очи, со што покажаа дека им се скоро исти.

- Во последно време го мачат слатки маки,има неколку симпатии и не знае која да одбере од нив. Јас секако се трудам покрај него и јас да бидам добар тинејџер барем на моменти, за да можеме подобро нели да се разбираме,разговараме отворено на одредени теми и и тоа мислам дека е најисправно... - раскажа во 2021-ва година Роберт за Женски Магазин.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: