Ова мора да го слушнете: Сопственик ја научил мачката да се смее на глас

Ова мора да го слушнете: Сопственик ја научил мачката да се смее на глас

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Познато е дека мачките се интелигентни животни. Може да научат разни трикови, но веројатно никој досега не успеал својата мачка да ја научи да се смее на глас. Но, потоа се појави еден сопственик на маче и покажа дека и тоа е можно.

Портокаловата мачка по сопственикот Мејсон повторува разни зборови, па дури го повторува и смеењето.

Во продолжение погледнете како изгледа сето тоа:

@maseplace

Hahahaha #cootloop #catsoftiktok #whatitslike

original sound - Mason Glasco

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: