Оваа физура се носи со лута фаца: Сара Мејс призна на кој личи нејзиниот син Кирил

Оваа физура се носи со лута фаца: Сара Мејс призна на кој личи нејзиниот син Кирил

Објавена во: Совети // Семејство

Малиот Кирил, синот на Димитар и Сара Мејс, го промени имиџот, мама и тато одлучија да му ги потстрижат кадриците и да добие нова фризура.

„Плачам по локните. Ама зошто волку ми ги ишишавте? – Башка тек сеа толку личи на татко ми, што ќе му е незгодно да го гледам детево. Ќе мислам татко ми ми се обраќа“, напиша Сара.

Потоа објави уште една фотографија од Кирил на која напиша: „Оваа физура се носи со љута фаца изглеа“.

Фото: Инстаграм


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: