Песна со двојна посвета: Стефан Лазаров со спот од светски размери

Песна со двојна посвета: Стефан Лазаров со спот од светски размери

Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Светско, а наше...

Поранешниот водител и актуелен македонски јутјубер, Стефан Лазаров, полека, но сигурно се пробива и во музичките води. Музиката што ја прави има длабоко значење, а ништо помалку не е ниту неговото последно музичко парче кое го објави вчера.

Во јутјуб видеото кое всушност беше најава за новата песна, Стефан откри дека новата песна „Мајко моја“ првенствено ѝ ја посветува на неговата мајка, а потоа и на нашата татковина - Македонија. Ја напишал во период кога бил многу разочаран, но како што вели, тој нема да се откаже од своите зацртани цели и ќе се бори за својот успех.


Автор на музиката и текстот е самиот тој, додека зад видеото се потпиша Владислав Гавриловски. Слободно можеме да кажеме дека ова видео е направени од светски размери и едно од најдобрите направени од наш изведувач. 

За да се уверите во квалитетот и тежината на новата песна на Лазаров, погледнете го видеото во продолжение:


Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: