Песни кои секој кој живее во Европа ги знае: Колку од овие 10 ти се познати?

Песни кои секој кој живее во Европа ги знае: Колку од овие 10 ти се познати?

Објавена во: Музика, YouTube видеа

Штом почнат првите тактови на песната, веднаш треба да сфатиш за која станува збор...

Доколку редовно одиш на забави, нема да имаш ни најмал проблем и ќе ги препознаеш сите овие песни. Просто е невозможно да не ги знаеш!

Низ години сите овие песни имаа свои 5 минути популарност, а иако беа популарни само неколку месеци, во тој период се слушаа секаде. На радио, во клубови, од мобилните телефон... а, можно е и сам/а да ги имаш пуштано. Две девојки на ТикТок направија листа од 10 песни кои секој кој од Европа едноставно треба да ги знае, бидејќи овие песни во своето време беа навистина популарни. Дали тебе ти се познати?

@lanadoma

How many do you know?#europeansongs #mashup #songhits #songchallenge #dancechallenge #throwback #singalong #putyourfingerdown

European Songs by Chris El Greco - Chris El Greco

Колку од нив знаеше да ги испееш веднаш по првите тактови на рефрените? Дури и да не ги знаеш зборовите, со оглед на тоа дека се на странски јазици, секој има своја верзија, а дали таа е погрешна или не, на никој не му е важно, секако ги пееме на цел глас. 

Објавена во: Музика, YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: