Поглед вреден милион долари: Момче јава коњ за време на прекрасно зајдисонце

Поглед вреден милион долари: Момче јава коњ за време на прекрасно зајдисонце

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Не се знае што е поубаво: коњот, плажата или зајдисонцето...

Ова момче на Инстаграм има повеќе од 350.000 следбеници, кои се воодушевуваат на неговите видеа и фотографии.
фото: Инстаграм (@yassine_cavalier)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: