„Понекогаш е тешко да прифатиш дека овој ден никогаш повторно нема да се врати„: Јелена Спенџарска со силна порака до следбеницие

„Понекогаш е тешко да прифатиш дека овој ден никогаш повторно нема да се врати„: Јелена Спенџарска со силна порака до следбеницие

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Водителката Јелена Пенџарска деновиве ужива во убавините на Дубаи. Покрај работата, таа наоѓа и време за одмор но и да направи некоја добра фотографија.

Нејзините илјадници следбеници имаат можност да видат како и поминува секој ден, а посебно се воодушевени од убавините на фотографиите и сето она што умее да го овековечи како споомен.

Дека овие моменти за секогаш ќе останат врежани во нејзиното сеќавање како прекрасно доживување нема сомение, но дека тие прекрасни мигови никогаш повеќе нема да се вратат, вели, тешко е да се прифати.

- Понекогаш е тешко да прифатиш дека овој ден никогаш повторно нема да се врати дека времето е СЕГА и местото е ОВДЕ и нема втора шанса за еден исти момент... Научи да живееш да го живееш животот сега, напиша водителката.

А еве како ги поминува деновите во „градот на иднината“ погледнете во продолжение.Фото:instagram

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: