Порасна и ќерката на Борко и Нина, а бато ја обожува: Душан е супер батко

Порасна и ќерката на Борко и Нина, а бато ја обожува: Душан е супер батко

Објавена во: Совети // Семејство

Во февруари ќерката на Борко и Нина Ристовски наполни една година, а набрзо потоа ги направи и првите чекорчиња.

Таа е среќно девојче бидејќи покрај прекрасните родители го има и бато Душан кој постојано ја гушка и ѝ покажува колку многу ја сака, што сами гледаме и на фотографиите од социјалните мрежи.
Анастасија веќе сама трча, а како секое девојче на нејзина возраст омилени и се детските колички во кои вози мали играчки.Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: