Постигна нешто невозможно: Со слободна рака црта совршени кругови

Постигна нешто невозможно: Со слободна рака црта совршени кругови

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Овој уметник како од шега со спреј нацрта мандала...


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: