Постои нешто што се вика образ: Војаж жестоко му одговори на Сергеј на коментарот дека не го сфаќа бизнисот

Постои нешто што се вика образ: Војаж жестоко му одговори на Сергеј на коментарот дека не го сфаќа бизнисот

Објавена во: Stars // Музика

Сергеј учествуваше во видео на јутјуберот Бака Прасе, во кое „удри“ по Војаж...

Обожавателите го прашаа младиот пејач Сергеј Пајиќ дали ја сака популарната двојка Бресквица и Војаж, на што Пајиќ одговори потврдно.

„Вака го сакам Војаж“ - рече, а потоа се потсети на „случајот“ кој Војаж го имаше со Бака Прасе. Да потсетиме, сето ова започна од изјавата на војаж дека песните на големите вести траат подолго од песните на Јутјуберите, по што следуваше одговорот на Бака Прасе, односно Богдан Илиќ.

„Војаж е личност која не го сфаќа бизнисот и бизнис светот. Што се однесува до драмата која ја имаше со Бака, тоа беше чист бизнис од забава. Не бнеше ништо за јас него да не го сакам или да „удрам“ по него“ - објасни Сергеј.

Меѓутоа, Војаж не му го премолче ова, па без да го спомене неговото име, на Инстаграм стори напиша јасна порака.

„Постои нешто што се вика образ, кога сме веќе кај разбирањето“ - наведе младиот рапер.

За потсетува, Сергеј учествуваше во видеото на Бака Прасе кое го испровоцира Војаж, по што изјави дека на Јутјуберите не им е местото во музичката индустрија.

Од тогаш не се дружат.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: