Потсетување на животните лекции од приказните: „Доброто и лошото се заортачиле“

Потсетување на животните лекции од приказните: „Доброто и лошото се заортачиле“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Периодов е идеал за потсетување на најголемите животни лекција, а истите е најдобро да се повторат преку примери. Такви примери најмногу има во Македонските народни приказни. 

Следна во низата приказни на кои ќе ве потсетиме е „Доброто и лошото се заортачиле“, уживајте:


Може да ве интересира:

Потсетување на животните лекции од приказните: „Итриот момок“


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: