Познати личности и инфлуенсери кои се „уништија“ со пластичните операции: Дали претерале?

Познати личности и инфлуенсери кои се „уништија“ со пластичните операции: Дали претерале?

Објавена во: Мода // Moj стил

Дали ова навистина им беше потребно?

Убавината е во окото на гледачот и тоа е субјективен поим. Нешто што е убаво за нас нема да биде за вас, а нешто за вас е убаво нема да биде за нас. Но, што мислите за овие познати личности и инфлуенсери? Тие, користењето на пластичната хирургија ја кренаа на повисоко ниво.

Концептот за убавина нема дефиниција, ништо не одредува што е убаво, а што не, секој сам ќе одлучи дали смета дека друга личност е убава или не. Пластичните операции станаа многу популарни во светот на богатите и популарните, а некои дури си поиграа малку повеќе со нив. Составивме листа од 10 инфлуенсери и познати личности кои отидоа под нож премногу пати во потрага по убавина. Она што тие го направија од себе е - тотално различни луѓе. Погледнете ги нивните фотографии пред и по операциите и кажете ни го вашето мислење:

# Линдзи Лохан

# Мајкл Џексон

# Донатела Версаче

# Лил Ким

# Клои Кардашијан

# Габи ДеМартино

# Кејти Прајс

# Родриго Алвес

# Невен Цигановиќ

# Сахар Табар


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: