Пронајдете го пингвинот кој држи шолја: Само упорните може да го забележат за помалку од 25 секудни

Пронајдете го пингвинот кој држи шолја: Само упорните може да го забележат за помалку од 25 секудни

Објавена во: Совети // Тестови

Отворените ги ширум очите...

Унгарскиот уметник Џерџели Дудас, попознат како Дудолф е препознатлив по интересните загатки кои за рекордно време стануваат вирални.

Дудолф се одлучи своите многубројни обожаватели да ги израдува со уште една интересна илустрација. Овој пат, уметникот нацрта многу пингвини, а само еден од нив во рацете држи шолја со топло чоколадо.

Ваша задача е да го пронајдете и да го срушите рекордот кој изнесува 25 секунди.

Внимателно погледнете го секој пингвин и обидете се да го воочите оној кој ужива во топлиот напиток.

Дали го пронајдовте? 

Да ви помогнеме - пингвинот се наоѓа во долниот десен агол од фотографијата.

Доколку не успеавте да го најдете, решението погледнете во продолжение:


Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: