Пудлица стана главна атракција: За една недела научи да вози тротинет

Пудлица стана главна атракција: За една недела научи да вози тротинет

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Преслатката пудлица секојдневно вози тротинет во едно кафуле за кучиња во Сеул...


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: