Родителите на суров начин се пошегуваа со своето дете: Искористија мандарина, нутела и домашниот миленик

Родителите на суров начин се пошегуваа со своето дете: Искористија мандарина, нутела и домашниот миленик

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Момчето мислеше дека прстот го ставило на местото каде што „сонцето не свети“...

За оваа шега потребни ви се мандарина, нутела, маче и дете со заврзани очи. 


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: