Руска шминкерка разубавува девојки со лузни и акни: Им ја враќа самодовербата, а трансформациите се неверојатни

Руска шминкерка разубавува девојки со лузни и акни: Им ја враќа самодовербата, а трансформациите се неверојатни

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Руска шминкерка докажува дека секоја жена и девојка може да биде холивудска дива, успешно прикривајќи лузни и мозолчиња, а трансформациите се неверојатни.

Гоар Аветисијан е руска шминкерка која обичните девојки ги претвора во холивудски диви. Таа има свое училиште за шминкање, одржува часови низ целата земја, а над 10 милиони луѓе ја следат само на Инстаграм.

Во исто време, ниту еден предизвик не ѝ е премногу тежок. Без разлика дали станува збор за проблематична кожа со многу мозолчиња и испакнатини, па дури и лузни и изгореници, Гоар успешно ги маскира.

Ја враќа волјата за живот и самодовербата кај девојките, и дури и во најголемите предизвици во нивниот живот, буди надеж за подобро утре.

#Џамилија од Дагестан претрпела бројни изгореници кога имала само 2,5 години. Цел живот, живеела во изолација и избегнувала луѓе поради изгорениците. Гоар ѝ платил билет од нејзината матична земја за да ја нашминка и да ѝ ја врати самодовербата.


#Веднаш по оваа трансформација, Јулија отишла во болница на хемотерапија.


#На Лили ѝ беа извршени две трансплантации на кожа поради нејзините белези. Гоар успеа да ги покрие нејзините лузни, за да биде исто толку убава однадвор, колку што е и одвнатре.

#Гоар случајно ја запозна оваа дама и сакаше да ја трансформира во вистинска дива.

#Погледнете и други неверојатни трансформации од пред и потоа на овој шминкер:
фото:instagram/goar_avetisyan

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: