Сака да го црта телото: Сите тетоважи на Мајли Сајрус

Сака да го црта телото: Сите тетоважи на Мајли Сајрус

Објавена во: Мода // Moj стил

Ги има премногу и насекаде!!! Мајли Сајрус изгледа е опседната со тетоважи! Има мало слатко костурче на десниот глужд, авокадо на левата рака, 'love' на десното уво и уште еден куп други, а ние ќе се обидеме да ги ви покажеме сите.

Photo credits: Getty Images, Instagram.

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: