Сакаш да се издоиш од масата: 5 фризури од 2021 година кои ќе ти помогнат во тоа

Сакаш да се издоиш од масата: 5 фризури од 2021 година кои ќе ти помогнат во тоа

Објавена во: Мода // Moj стил

За оваа година веќе се поставени модните и трендовите за убавина, но дали знаете дека постои тренд на „храбри“ фризури за оваа година? Elite Daily состави листа со фризури кои не секој би се осмелил да ги направи!

# Слоевидна фризура

# „The Shag“

# Кратка фризура со шишки

# Храбри прамени

# Француски боб


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: