Сѐ за една прегратка: 10 - годишно девојче најде начин да ги израдува своите баба и дедо

Сѐ за една прегратка: 10 - годишно девојче најде начин да ги израдува своите баба и дедо

Објавена во: Stars // YouTube видеа

10 - годишната Пејџ од Риверсајд, Калифорнија создаде „заштитна прегратка“ како начин за да ги прегрне своите баба и дедо за време на физичкото дистанцирање. 

За една прегратка со нејзините најмили, ова девојче работеше неколку часа, а за да го изгради ова користеше завеса за туширање, лепак, вреќи и чинии за едногратка употреба.


Некогаш вреди да се вложи труд, за да се измами насмевка кај најблиските, зарем не?!


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: