Што во 2019 – та ќе биде „ин“, а што „аут“ во светот на убавината?

Што во 2019 – та ќе биде „ин“, а што „аут“ во светот на убавината?

Објавена во: Мода // In and Out

Сите оние кои што го мразат зголемувањето на усните со кармин или пренагласените контури на лицето, ќе бидат среќни, бидејќи во 2019 овие трендови остануваат во минатото. Па, еве што ќе биде „ин“, а што „аут“ во следната сезона, пишува BrightSide.

# Руменилото е „ин“, контурите се „аут“.

# Помалку шминка е „ин“, премногу шминка е „аут“.

# Прецртувањето на усните е „аут“.

# Помалку „хајлајтер“ е „ин“, премногу сјај е „аут“.

# Мат сенките се „ин“, сјајните сенки се „аут“.

# Casual make up е „ин“, Инстаграм make up е „аут“.

# Кафеавиот кармин ќе биде посебно популарен.

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: