Штом го забележа, езерото го преплива за две секунди: Куче бега од лебед како од дух

Штом го забележа, езерото го преплива за две секунди: Куче бега од лебед како од дух

Објавена во: Stars // YouTube видеа

За секунда излезе на копно...

Додека безгрижно си плива во езерето, едно куче здогледува лебед и во истата секунда го препливува целото езеро. Овој момент го снимила неговата сопственичка, која истото го сподели на ТикТок, каде што е вистински хит.

@dyana848

Funny Laugh no no no - Sound Effect

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: