Слаткаристика го „дрмна“ Скопје: Еве како беше на концертот

Слаткаристика го „дрмна“ Скопје: Еве како беше на концертот

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

„Денес ѝ е роденден на мајка ми. Среќен роденден мамо и ти благодарам за целата посветеност“, рече Слаткар и ја повика мајка му на сцената, а таа остана на бината до крајот на концертот“.

Токму така, Раперот Слаткаристика одржа концерт во „Ивент центар“ во Скопје, а со тоа прослави 15 години од неговиот прв албум „Слаткаристика будало“.

Раперот Тони Зен беше еден од гостите на концертот, како и „Два Бона“.

Салата беше преполна, а Слаткар ги редеше неговите хитови. Публиката еуфотично ги пееше сите песни, а имаше и одлична сцена.

Закажа и уште еден концерт, а со ова се потврди колку нашата публика го сака и колку неговите песни допираат со своите стихови до широкиот аудиториум.

Фото: Вангел Тануровски


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: