Снимка која шокираше 43 милиони луѓе: Ми ја донесоа на шишање, а кога ја видов повикав социјална служба

Снимка која шокираше 43 милиони луѓе: Ми ја донесоа на шишање, а кога ја видов повикав социјална служба

Четириесет и три милиони луѓе се згрозија од ова видео!

Снимката што ја сподели фризерката Рејчел, на која покажа во каква состојба ѝ е донесено едно девојче, го шокираше светот.

- Оваа кутра девојка одамна има вошки. Косата не ѝ е исчешлана од којзнае кога, и е гнездо на гниди и вошки. Ова е класично запоставување на детето. Вошките како вошки не се проблем, се случува, но состојбата на детето е загрижувачка - сподели фризерката, додавајќи дека контактирала со социјалната служба која го однела девојчето во болница на преглед. Таму целосно ѝ ја отсекле косата бидејќи немало спас.

ВИДЕО:Извор: zena.blic.rs


Можеби ќе ве интересира: