Со Иван се запознавме на свадба: Емотивно интервју со Антониа за Хаштаг

Со Иван се запознавме на свадба: Емотивно интервју со Антониа за Хаштаг

Објавена во: Stars // Музика

Како што веќе најавивме, во редакцијата на Хаштаг гостинка ни беше младата и надежна пејачка Антониа Гиговска. Во оваа прилика не можевме, а да не ја прашаме за нејзината врска со пејачот Иван Јованов. 

„Иако се знаевме од порано затоа што сме колеги, официјално се запознавме на свадба на која што јас ја пеев првата песна за младите. Така започна сѐ. Тоа беше љубов на прв поглед, нема што да зборувам повеќе.“ - беше кратка и јасна Антониа додека раскажуваше како се запознале со Иван.

На темата љубов, но и за многу други теми ќе прочитате во интервјуто кое премиерно ќе го објавиме во текот на следните денови.

И.М.

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: