Собирај лајкови во живо: 10 трикови за сите да те сакаат

Собирај лајкови во живо: 10 трикови за сите да те сакаат

Објавена во: Совети // Другарство

Иако можеби веруваш дека не постои рецепт за тоа како да им се допаднеш на сите, сепак има неколку трикови кои ќе ти помогнат да станеш една од омилените личности во друштвото. Еве што може да ти донесе поголема слава меѓу другарките и другарите:

1. Вклопи се во друштвото на кое сакаш да му се допаднеш.

2. Поминувај повеќе време со нив.

3. Секогаш кога можеш дели им комплименти.

4. Шири позитивни вибрации.

5. Климај со глава кога разговарате за да покажеш заинтересираност.

6. Соговорниците секогаш гледај ги во очи.

7. Смеј се, никој не сака намуртени лица.

8. Покажи дека имаш смисла за хумор.

9. Ислушај ги и не мешај се во сите нивни муабети.

10. Покажи дека ти се допаѓаат.


Објавена во: Совети // Другарство

Можеби ќе ве интересира: