Сопственичка на своите мачки им пуштила звук на мјаукање: Нивната реакција е пресмешна

Сопственичка на своите мачки им пуштила звук на мјаукање: Нивната реакција е пресмешна

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Знаеме дека реакциите на животните можат да бидат различни, секако, во зависност од ситуацијата во која се наоѓаат или звуковите кои ги слушаат. За да провери каква ќе биде реакцијата на нејзините мачки, една сопственичка им пуштила звук на мјаукање.

Треба ли посебно да нагласиме дека реакцијата на нејзините миленици е и повеќе од симпатична?

Малку е да да се каже дека тие се збуниле и во истата секунда скокнале. Една од нив дури почнала да бара од каде доаѓа звукот.

Ова видео се појави на ТикТок и за кратко време стана вирално, а еве и поради што:

@redsoxgirl81

That is hilarious!  now I feel bad! No I don’t....THAT WAS HILARIOUS!#catsofticktok #animalsoftiktok #catsound #fyp #cats #dog #HereForRMHC

Kucing -

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: