Спас од летните горештини: Фризурите кои може да ги носите кога е пеколно жешко

Спас од летните горештини: Фризурите кои може да ги носите кога е пеколно жешко

Објавена во: Мода // Moj стил

Многу едноставни фризури кои можеш без проблем да си ги направиш сама и тоа за десетина минути...

Најмногу сакаш кога ти е пуштена косата, но за време на топлите денови се пушташ во потрага по сите можни начини со кои ќе може косата да ти биде врзана. Иако веројатно првиот избор ти е опавче или пунџа, ова се некои идеи со кои можеш да го зачиниш секојдневието: 

# Опавче со плетенка


# Брановидно опавче


# Плетенка - венче


# Плетенка и пунџа


# Опавче и рибина коска

# Надуено коњско опавче

Може да ве интересира:

(ГАЛЕРИЈА) Летни романтични фризури: Ќе ги обожавате


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: