Стефан Лазаров се подготвува да стане татко: Романтично изненадување само за Марта

Стефан Лазаров се подготвува да стане татко: Романтично изненадување само за Марта

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Еден од најпознатите македонски јутјубери, Стефан Лазаров со едноод последните видеа во исто време ги збуни, но и израдува своите следбеници.

Имено, по повод 50.000 следбеници, тој сними специјално видео, во кое во главна улога се тој и неговата девојка, Марта. Видеото со наслов „Направивме дете со Марта“, досега има повеќе од 40.000 прегледи, а во него Стефан покажува што сè треба да направите за саканата личност, пред да правите деца.

Коментарите и по скоро една недела од објавувањето не престануваат да пристигнува и иако сево ова беше една шега, има многу во кои е ставен акцент на честитките за „приновата“.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: