Стеффонатор и Мартија во работна акција: Снимањето започна!

Стеффонатор и Мартија во работна акција: Снимањето започна!

Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Неодмна ве известивме дека еден од најпознатите јутјубери Стеффонатор и младата пејачка Мартија Станојвиќ најавија заеднички проект, а тие се држеа до ветувањето.

Имено, денес започнаа со снимање. На своите Инстаграм профили објавија неколку сториња, на кои се гледа дека се работна акција и дека станува збор за некое снимање. Но, се уште не откриваат детали за што точно станува збор. Затоа не ни преостанува ништо друго освен да го почекаме финалниот производ.

Објавена во: Музика, YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: