Тамара Тодевска со нова тетоважа: Ни Гоце Делчев, ни Питу Гули, туку нешто воздушно

Тамара Тодевска со нова тетоважа: Ни Гоце Делчев, ни Питу Гули, туку нешто воздушно

Објавена во: Мода // Must have

Изгледа дека поп дивата се навлече на тетоважи кои на нека некако убаво ѝ стојат. Тамара Тодевска пред извесно време истетовира стихови од македонската химна на нејзиното тело во чест на делот од химната кој го изостави пеејќи ја. Ама сега нешто друго е во прашање.

Погледнете


Објавена во: Мода // Must have

Можеби ќе ве интересира: