Татко дозволил 6-годишната ќерка да го тетовира: Кога завршила, имал што да види

Татко дозволил 6-годишната ќерка да го тетовира: Кога завршила, имал што да види

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Девојчето на ногата на таткото истетовирало срце...

„Тату“ мајстор од аризона ѝ дозволил на својата 6-годишна ќерка да го тетовира. Малата Аделин на ногата на татко ѝ истетовирала срце. 

Реакцијата на таткото, но и како изгледа срцето, може да ги погледнете во видеото во продолжние:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: